- Routebeschrijving

Routebeschrijving naar Medisch Pedicure FeetBack HengeloVoor uw gemak en mijn veiligheid is pinnen mogelijk.

Behandelingen vinden uitsluitend plaats volgens afspraak

Telefonisch een afspraak maken?  06 27 55 86 88

U kunt bellen voor een afspraak tijdens de openingstijden. Tijdens een behandeling kan ik de telefoon niet beantwoorden. Het is daarom van belang te weten dat u het beste altijd de voicemail kunt inspreken,ook bij afmeldingen,zodat ik u direct terug kan bellen zodra de gelegenheid zich voordoet.

Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier dat u onder het kopje 'meer' kunt vinden. Als u een afspraak wilt inplannen,vult u dan naast Vraag/Verzoek/Afspraak aanvragen ook in: * De soort behandeling die u wenst / * De tijd die u het liefst zou willen maar ,ook 1 of 2 alternatieven.

Ik zal uw bericht zo snel mogelijk in behandeling nemen.

 

 

 

Nog even en dan zit mijn zwangerschafsverlof er alweer op.
Vanaf 17 aug sta ik weer voor jullie klaar.

I.v.m. Corona moeten we natuurlijk wel rekening houden met wat veranderingen.
 
Om de kwaliteit en de hygiëne te kunnen waar borgen zijn er extra maatregelen getroffen die onder andere omstandigheden niet nodig waren.
Hierdoor zijn wij genoodzaakt om de kosten door te berekenen.
 
Dat betekend dat er een aantal tarieven zullen veranderen, de nieuwe tarieven kunt u vinden onder het kopje behandelingen.
 
Wat absoluut niet veranderd is ons enthousiasme voor ons vak en onze inzet om jullie zo goed en veilig mogelijk te behandelen.
 
We verheugen straks op jullie komst.
 

 


Afspraken maken en wijzigen

Voor een goede behandeling is de juiste voorbereiding noodzakelijk. Daarom behandelen wij uitsluitend op afspraak. Voor het maken, wijzigen of annuleren van afspraken kunt u ons telefonisch, via app, of mail bereiken.

AVG Toestemmingsformulier

Wij moeten volgens de AVG wet die per 25 mei 2018 is ingegaan, toestemming vragen aan onze klanten met betrekking tot het afnemen van gegevens. U moet hiervoor een formulier voor akkoord tekenen zodat wij deze bij uw gegevens in ons klantenbestand kunnen toevoegen. Dit hoeft maar eenmalig gedaan te worden. Wij danken u voor uw medewerking.

Medisch Pedicure FeetBack Hengelo
Kettingbrugweg 48
7552 CW Hengelo ( ov )

T.  06-27558688
E.  info@feetbackhengelo.nl
KvK nr.  65504461
BTW nr.  NL001748902B48Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website