- Routebeschrijving

Routebeschrijving naar Medisch Pedicure FeetBack HengeloVoor uw gemak en mijn veiligheid is pinnen mogelijk.


Behandelingen vinden uitsluitend plaats volgens afspraak

Telefonisch een afspraak maken?  06 27 55 86 88

U kunt bellen voor een afspraak tijdens de openingstijden. Tijdens een behandeling kan ik de telefoon niet beantwoorden. Het is daarom van belang te weten dat u het beste altijd de voicemail kunt inspreken,ook bij afmeldingen,zodat ik u direct terug kan bellen zodra de gelegenheid zich voordoet.

Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier dat u onder het kopje 'meer' kunt vinden. Als u een afspraak wilt inplannen,vult u dan naast Vraag/Verzoek/Afspraak aanvragen ook in: * De soort behandeling die u wenst / * De tijd die u het liefst zou willen maar ,ook 1 of 2 alternatieven.

Ik zal uw bericht zo snel mogelijk in behandeling nemen.

[ ❗️ ZEER BELANGRIJKE MEDEDELING ❗️ ]

Het is een moeilijk besluit maar ook ik ben helaas genoodzaakt inzake de verontrustende ontwikkelingen van het Coronavirus mijn werkzaamheden stil te leggen op dringend advies van onze branche- organisatie Provoet

https://mijn.provoet.nl/…/coronavirus-update-advies-sluit-j…

Dit betekent concreet dat vanaf maandag 16 maart a.s. de praktijk sluit en álle afspraken komen te vervallen. Voor hoe lang is nog niet duidelijk maar in ieder geval tot 28 april a.s.
Daarna zal ik met zwangerschapsverlof gaan.

Ondanks de genomen maatregelen is het risico tóch te groot om dit virus over te dragen, óók wanneer je (nog) geen klachten hebt.

Feit blijft wel dat wij lijfelijk contact hebben en de afstand tussen u en mij als uw pedicure minder is dan 1,5 meter.

Persoonlijk vind ik het risico daarom te groot.

Ik hoop op uw begrip.

Hopelijk zien we elkaar snel. Blijf gezond! Wees lief voor uzelf en uw naasten en héél véél sterkte in deze bijzonder verwarrende en zware tijd!

 

 

 

 

 


[ ZWANGERSCHAPSVERLOF ]

Vanaf 20 april 2020 zal de praktijk tijdelijk gesloten zijn i.v.m. mijn zwangerschapsverlof.

Afspraken maken en wijzigen

Voor een goede behandeling is de juiste voorbereiding noodzakelijk. Daarom behandelen wij uitsluitend op afspraak. Voor het maken, wijzigen of annuleren van afspraken kunt u ons telefonisch, via app, of mail bereiken.

AVG Toestemmingsformulier

Wij moeten volgens de AVG wet die per 25 mei 2018 is ingegaan, toestemming vragen aan onze klanten met betrekking tot het afnemen van gegevens. U moet hiervoor een formulier voor akkoord tekenen zodat wij deze bij uw gegevens in ons klantenbestand kunnen toevoegen. Dit hoeft maar eenmalig gedaan te worden. Wij danken u voor uw medewerking.

Medisch Pedicure FeetBack Hengelo
Kettingbrugweg 48
7552 CW Hengelo ( ov )

T.  06-27558688
E.  info@feetbackhengelo.nl
KvK nr.  65504461
BTW nr.  NL001748902B48Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website