- Tips & Weetjes

=== Zwangerschapsverlof ===

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

=== Hoera een baby op komst ===

De meeste klanten van mij zijn al op de hoogte van mijn zwangerschap.
In mei verwachten wij ons tweede kindje.

Dat betekend dat ik als pedicure een tijdje niet kan werken.
Vanaf 20 april zal ik met zwangerschapsverlof gaan.

Uiteraard als ik mij goed voel, zal ik nog door werken en uw klachten verhelpen.

U mag altijd contact met mij opnemen voor advies over het verzorgen van uw voeten.

Uiteraard zal ik ook laten weten wat ons kindje geworden is en wanneer ik weer aan het werk ga.
Houdt daarom de website en facebookpagina goed in de gaten!Geen fotobeschrijving beschikbaar.

[ SAMENLOOP VOOR HOOP ]

Dat wordt super gezellig....
Kom allemaal naar het FBK stadion as vrijdag vanaf 18.00 tm zaterdag 18.00 de Samenloop voor loop 💜

 

[ SAMENLOOP VOOR HOOP ]

Samen met een aantal collega pedicures uit Hengelo gaan we mee lopen met de samenloop voor hoop op 6/7 september in het FBK stadion.

We zijn begonnen met de voorbereidingen en het begint al een beetje te kriebelen ...☺️

 

[ TIPS VOOR UW VOETEN ]

✔️ Het wassen van de voet:

Misschien vindt u het heerlijk om dagelijks uw voeten onder te dompelen in een warm bad. Ontspannend is dit zeker echter let er op dat u niet te lang blijft zitten. Uw voeten kunnen namelijk ernstig uitdrogen met als gevolg, een droge huid. Een te droge huid is een grote veroorzaker van wondjes en kloofjes, die op hun beurt weer een perfecte plek zijn voor een schimmel om zich te nestelen.
U kunt uw voeten dus het beste dagelijks wassen met handwarm water, zonder zeep. Droog de voeten goed af, vooral tussen de tenen, en trek pas na een paar minuten de sokken aan. Zo kunnen uw voeten extra drogen.

✔️Vochtregulerende crème:
Niet alleen uw handen maar ook uw voeten kunnen een lekkere vocht inbrengende crème gebruiken. Breng de crème dagelijks aan op de gehele voet. Laat de crème goed intrekken en trek dan pas de sokken aan.

✔️Het voorkomen van ingegroeide teennagels:
Een juiste techniek voor het knippen van uw teennagels is erg belangrijk en kan veel problemen voorkomen. Gebruik een goede nagelknipper en knip de nagels recht af. Let er op dat u de nagels niet te kort knipt en knip ze nooit rond af. Loop alleen op goede schoenen met een perfecte pasvorm. Slecht zittende schoenen kunnen druk uitoefenen op de nagels waardoor ze kunnen ingroeien. Mocht dit gebeuren laat dit dan zo snel mogelijk behandelen.

✔️Schimmelinfectie aan de huid of aan de nagels:
Laat een schimmelinfectie aan de nagels behandelen bij Medisch Pedicure FeetBack.

✔️Tot slot, Koop goede schoenen:
Het is al eerder genoemd maar het lopen op goede schoenen is een absolute must. Koop geen schoenen die te strak zitten alleen omdat ze mooi staan. Uw voeten verdienen het om verwend te worden. U loopt er tenslotte de gehele dag op. Wanneer u schoenen gaat kopen kunt u het beste in de namiddag gaan. Uw voeten zwellen gedurende de dag altijd wat op. Let u bij de aanschaf van de schoen ook zeker op de breedte. (neem vooral geen grotere maat om de breedte te willen aanpassen)

Cadeaubon, Leuk om te geven en leuk om te krijgen.

Privacy policy

                                                   Homepage Autoriteit Persoonsgegevens

Privacy policy

Vanaf 25 mei 2018 moeten alle bedrijven die omgaan met persoonsgegevens, voldoen aan de nieuwe privacy wetgeving AVG die dan van kracht is. Bij uw bezoek aan mijn Medisch pedicure praktijk, overhandig ik u een formulier waarin ik uw toestemming vraag te tekenen om uw persoonsgegeven die nodig zijn om een afspraak te maken, het bijhouden van uw persoonlijke klantenkaart en om facturen aan te maken in mijn administratie programma.
Ook heb ik een officiële AVG registratie aangevraagd via Provoet, de branche organisatie, zodat ik kan aantonen dat ik voldoe aan de vereiste voorwaarden van de nieuwe wet.

Voor meer informatie kunt u terecht op onderstaande link https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-nieuwe-europese-privacywetgeving/algemene-informatie-avgVoor uw gemak en mijn veiligheid is pinnen mogelijk.


Behandelingen vinden uitsluitend plaats volgens afspraak

Telefonisch een afspraak maken?  06 27 55 86 88

U kunt bellen voor een afspraak tijdens de openingstijden. Tijdens een behandeling kan ik de telefoon niet beantwoorden. Het is daarom van belang te weten dat u het beste altijd de voicemail kunt inspreken,ook bij afmeldingen,zodat ik u direct terug kan bellen zodra de gelegenheid zich voordoet.

Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier dat u onder het kopje 'meer' kunt vinden. Als u een afspraak wilt inplannen,vult u dan naast Vraag/Verzoek/Afspraak aanvragen ook in: * De soort behandeling die u wenst / * De tijd die u het liefst zou willen maar ,ook 1 of 2 alternatieven.

Ik zal uw bericht zo snel mogelijk in behandeling nemen.


[ ZWANGERSCHAPSVERLOF ]

Vanaf 20 april 2020 zal de praktijk tijdelijk gesloten zijn i.v.m. mijn zwangerschapsverlof.

Wij zijn vandaag open van 09:00 tot 13:00 uur en van 18:30 tot 21:30 uur


maandag 09:00 - 13:00    
dinsdag 09:00 - 13:00 & 18:30 - 21:30
woensdag 09:00 - 13:00    
donderdag 09:00 - 13:00 & 18:30 - 21:30
vrijdag 09:00 - 13:00    
zaterdag gesloten    
zondag gesloten    

AVG Toestemmingsformulier

Wij moeten volgens de AVG wet die per 25 mei 2018 is ingegaan, toestemming vragen aan onze klanten met betrekking tot het afnemen van gegevens. U moet hiervoor een formulier voor akkoord tekenen zodat wij deze bij uw gegevens in ons klantenbestand kunnen toevoegen. Dit hoeft maar eenmalig gedaan te worden. Wij danken u voor uw medewerking.

Medisch Pedicure FeetBack Hengelo
Kettingbrugweg 48
7552 CW Hengelo ( ov )

T.  06-27558688
E.  info@feetbackhengelo.nl
KvK nr.  65504461
BTW nr.  NL001748902B48Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website