- FM Parfum

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

 

Wat zijn FM parfums?
 
FM parfums zijn parfums van het merk FM World. Deze parfums zijn sterker en goedkoper dan je in de winkel betaald.
 
Hoe kan dat?
 
FM koopt de geuren in bij de fabriek waar ook de bekende merken hun geuren kopen. Het flesje is misschien wat simpeler, maar de prijs is een stuk lager en er zit meer parfum in het flesje (meer geurconcentraat).
 
Hoe weet ik welke parfum ik moet hebben?
 
FM parfums hebben een nummer in plaats van een mooie naam. In mijn praktijk heb ik een parfumlijst en een geurenmap liggen zodat u zich kunt laten verrassen door de heerlijke geuren.
FM parfums zijn natuurlijk geen kopie, echter wel geïnspireerd op bekende geuren.
 
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

=== NIEUW === NIEUW === NIEUW ===

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'NIEUW Heerlijke geuren van FM Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen. necsch Pedicua Verkrijgbaar in mijn praktijk. FeetBack 01 S2 worsid an je voeten 416 460 WORLD NEDERLAND'Voor uw gemak en mijn veiligheid is pinnen mogelijk.

Behandelingen vinden uitsluitend plaats volgens afspraak

Telefonisch een afspraak maken?  06 27 55 86 88

U kunt bellen voor een afspraak tijdens de openingstijden. Tijdens een behandeling kan ik de telefoon niet beantwoorden. Het is daarom van belang te weten dat u het beste altijd de voicemail kunt inspreken,ook bij afmeldingen,zodat ik u direct terug kan bellen zodra de gelegenheid zich voordoet.

Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier dat u onder het kopje 'meer' kunt vinden. Als u een afspraak wilt inplannen,vult u dan naast Vraag/Verzoek/Afspraak aanvragen ook in: * De soort behandeling die u wenst / * De tijd die u het liefst zou willen maar ,ook 1 of 2 alternatieven.

Ik zal uw bericht zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Wij hebben een samenwerking met:

https://podotherapeut.nl/

 


Afspraken maken en wijzigen

Voor een goede behandeling is de juiste voorbereiding noodzakelijk. Daarom behandelen wij uitsluitend op afspraak. Voor het maken, wijzigen of annuleren van afspraken kunt u ons telefonisch, via app, of mail bereiken.

AVG Toestemmingsformulier

Wij moeten volgens de AVG wet die per 25 mei 2018 is ingegaan, toestemming vragen aan onze klanten met betrekking tot het afnemen van gegevens. U moet hiervoor een formulier voor akkoord tekenen zodat wij deze bij uw gegevens in ons klantenbestand kunnen toevoegen. Dit hoeft maar eenmalig gedaan te worden. Wij danken u voor uw medewerking.

Medisch Pedicure FeetBack Hengelo
Kettingbrugweg 48
7552 CW Hengelo ( ov )

T.  06-27558688
E.  feetbackhengelo@gmail.com
KvK nr.  65504461
BTW nr.  NL001748902B48Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website