Medisch Pedicure FeetBack Hengelo

Welkom bij Medisch Pedicure FeetBack Hengelo

Vanaf 2016 het adres voor een professionele behandeling, ter preventie, bij klachten of als verwennerij. Een bezoek aan een pedicure kan al voldoende zijn om comfortabeler te (blijven) lopen.                  

Mijn inzet is om u uiteraard zo goed en zo spoedig mogelijk van uw klachten af te helpen d.m.v. professionele voetverzorging, persoonlijke aandacht en deskundig advies.

In mijn praktijk staat hygiëne hoog aangeschreven. 
Ik werk volgens de Code van de Voetverzorger en de Richtlijnen voor Risicovoeten.

De praktijk is opgenomen in het Kwaliteitsregister voor Pedicures van Procert en aangesloten bij de branche organisatie Provoet.
Dankzij regelmatige bijscholing blijft het uitgebreide aanbod van diensten op een hoog kwaliteitsniveau.

De praktijk is gevestigd aan de Kettingbrugweg te Hengelo ( ov ).
De locatie is gelijkvloers en voor een ieder goed toegankelijk.

Parkeren kunt u gratis voor de deur.

Heeft u vragen, wilt u informatie of wilt u een afspraak maken dan kunt u mij bereiken via telefoon of per email.

Tot ziens,

Met vriendelijke groet,
Miriam Bolks – Stoffers

 

Contact opnemen

Buitenkant

TIJDELIJKE KLANTEN STOP

Wegens aanhoudende drukte hebben wij momenteel helaas geen plek meer in de praktijk om behandelingen uit te voeren bij nieuwe cliënten. 

 

Mijn expertises

Ik ben gediplomeerde pedicure en lid van brancheorganisatie ProVoet. Ik heb me na de basisopleiding verder gespecialiseerd naar medisch pedicure en lid van ProCert KwaliteitsRegister voor Pedicures. 

Daarom kan ik u o.a de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het aan te raden om een pedicure te bezoeken die verstand heeft van deze aandoening, ik ben bijzonder bedreven in het verlichten van knobbels en het geven van gedegen advies over geschikt materiaal. 

Reumatische voet

Diabetische voet

Mensen met diabetes lopen de kans om complicaties aan hun voeten te krijgen als gevolg van de ziekte. Door mijn focus op "Diabetische Voet" kan ik uw voetprobleem grondig beoordelen en behandelen, wat vaak vergoed wordt door de ziektekostenverzekering.

Diabetische voet

Persoonlijke voetverzorging

Er zijn veel redenen om aandacht aan uw voeten te besteden. Enkele daarvan zijn pijnlijke voeten, zoals eelt, likdoorns, kloven, ingroeiende nagels enz. 
De belangrijkste reden is misschien dat u uw voeten de professionele zorg geeft die ze verdienen. Kortom, genoeg redenen om een afspraak te maken met de pedicure.

Persoonlijke voetverzorging

Behandelingen vinden uitsluitend plaats volgens afspraak

Telefonisch een afspraak maken?  06 27 55 86 88

U kunt bellen voor een afspraak tijdens de openingstijden. 

Tijdens een behandeling kan ik de telefoon niet beantwoorden. Het is daarom van belang te weten dat u het beste altijd de voicemail kunt inspreken, ook bij afmeldingen, zodat ik u direct terug kan bellen zodra de gelegenheid zich voordoet.

Ik zal uw bericht zo snel mogelijk in behandeling nemen.