Verkoop producten

Hieronder vindt u een overzicht van de producten die ik gebruik. U kunt deze ook via mij bestellen bij een bezoek aan mijn praktijk.

Alle producten zijn uitgebreid getest en goedgekeurd voor professioneel gebruik.

Producten

Noordkroon producten

Met 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Zonder parfum, parabenen en alcohol. Geschikt voor alle huidtypes. Trekt snel in en voelt niet vet aan. Na openen 18 maanden houdbaar.

Al onze huidverzorging heeft zuiver wolvet als basis. Wolvet heeft een diep hydraterende en verzachtende werking en wordt makkelijk opgenomen door de huid.

Noordkroon website

Pedi-Wol

Wolproducten van Pedi-Wol bestaat uit 100% schapenwol; het is geprepareerd voor zijn doel zonder chemische bewerkingen of chemische toevoegingen. Het materiaal is zacht, rijk aan lanoline (wolvet) wat er van nature al in zit en geeft u het gevoel te lopen op wolken. Pedi-Wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar.

Pedi-Wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. Pedi-Wol zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Pedi-Wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaar-vorming. Werkt druk-ontlastend en huid-herstellend.

PediWol

COMFORTABELE PRODUCTEN VAN DIVERSE SOORTEN WOL.

  • Pantoffels, instappers en huisschoenen van 100% lamsvacht en/of wol-vilt in combinatie met leer en vaak een anti-slip zool.
  • Diverse soorten (wandel)sokken van o.a. alpacawol, merinowol, mohair en/of  bamboe. Ook sokken die geschikt zijn voor mensen met een gevoelige en kwetsbare huid.
  • Inlegzolen van 100% lamswol.
  • Kussens van 100% lamsvacht, al dan niet in combinatie met een laag memoryfoam.
  • Ecologisch verwerkte lamsvachten voor in bed.
  • Beschermende producten van lamswol, als hak- en kniebeschermers en anti-druk wol voor de voeten.
  • Aanverwante artikelen.
Wool4Feet.PNG

De productenlijn van HFL Laboratories biedt voor zowel verzorging als huid- en nagel problemen een goed product. Wilt u graag uw lichaam en voeten goed verzorgen of doen er zich problemen voor? HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. 

HFL